How old you are is your business, how young you look is ours.

 Bij Skin Best is er een ruim aanbod van behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging voor het lichaam en gelaat. Skin Best is een salon aan huis in Made.


Diensten


Gezichtsbehandelingen

Skin Lifting Massage
Een intensieve massage van het bindweefsel en de spieren in het gelaat. De collageen aanmaak wordt gestimuleerd, de elastine vezels worden versterkt en het spierweefsel wordt sterker. Hierdoor ontstaat er een liftend effect, de contouren worden beter en fijne rimpels vervagen.  Aanbevolen wordt een kuur van circa 5 á 6 behandelingen en daarna maandelijks onderhoud.

Skin Lifting Massage 30 min - € 32,50
Skin Lifting Massage 45 min - € 49,50
Skin Lifting Massage 60 min - € 65,00

* aanvullend te boeken:
Buccal Massage
Bij deze vorm van massage wordt je gezicht van binnenuit gecontourd.

LED Lichttherapie - € 15,00
LED Lichttherapie maakt gebruik van alle golflengtes in het lichtspectrum en stimuleert de huidcellen te regenereren, verbetert de bloedsomloop en verhoogt de collageenproductie.

Masker - € 15,00
Sluit je behandeling af met een heerlijk jelly mask, sheetmask of . Het masker wordt afgestemd op jouw huidbehoefte. 

Facial
Zorg voor een optimale ontspanning en gun jezelf een heerlijke gezichtsbehandeling. Je huid wordt gereinigd waarna de dode huidcellen worden verwijderd met een milde peeling. We vervolgen met onze Skin Lifting Massage ondersteund met high frequency. Afgesloten wordt met een masker en serum afgestemd op de behoefte van jouw huid.

Facial - € 65,00

* aanvullend te boeken LED Lichttherapie € 15,00

Microdermabrasie Facial
Microdermabrasie is een peeling met hele fijne diamanten die de dode huidcellen afschuren, ook wel mechanische peeling genoemd. Deze behandeling stimuleert de cel-vernieuwing en verbetert de bloedcirculatie. Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en een effectieve behandeling voor onder meer, rimpels, pigmentvlekken, doffe huid en acne. Na de microdermabrasie volgt een milde peeling, afgesloten wordt met een masker afgestemd op de behoefte van jouw huid.

Microdermabrasie Facial - € 75,00

* aanvullend te boeken LED Lichttherapie € 15,00

Dermaplanning Facial
Dermaplanning is een behandeling waarbij door middel van steriele scheermesjes donshaartjes, dode huidcellen en vuil worden verwijderd. Na de dermaplanning volgt een peeling voor het verwijderen van de laatste dode huidcellen, hierna is de huid superglad. De behandeling wordt afgesloten met een jellymask.

Dermaplanning Facial - € 75,00

* aanvullend te boeken LED Lichttherapie € 15,00

Microdermabrasie + Dermaplanning Facial
Haal nog meer uit je micordermabrasie behandeling door van te voren Dermaplanning

Microdermabrasie + Dermaplanning Facial - € 85,00

* aanvullend te boeken LED Lichttherapie € 15,00

Hydra Facial
De Hydra Facial maakt gebruik van een unieke technologie, de hydrodermabrasie, voor het reinigen, peelen, hydrateren en voeden van de huid. Met een intensieve zuigkracht worden poriën diep gereinigd, terwijl de huid wordt gevoed met hoogwaardige serums, afgestemd op jouw behoefte, die de diepere huidlaag bereiken. Ook maken we gebruik van ultrasound en radio- en high frequency voor het insluizen van de werkzame stoffen. Inclusief Skin lifting massage. De behandeling wordt afgesloten met een masker speciaal afgestemd op de behoefte van jouw huid.

Hydrafacial - € 100,00

* aanvullend te boeken LED Lichttherapie € 15,00

Microneedling
Microneedling maakt gebruik van een apparaat dat bestaat uit kleine naalden die microtrauma aan de bovenste huidlagen veroorzaken. Door deze microtrauma wordt het natuurlijk genezingsproces van het gelaat gestimuleerd waardoor een gladder, steviger en jonger uiterlijk ontstaat. Tijdens het microneedlen sluizen we een serum in de huid. Voor optimaal resultaat beginnen we met Dermaplanning en een peeling. De behandeling wordt afgesloten met een vochtinbrengend masker.

Nano Needling
Nano needling stimuleert de productie van collageen in de huid door veilig actieve ingrediënten uit een serum in te brengen via kleine nanokanalen. Dit is minder ingrijpend dan microneedling en maakt tot 97% productabsorptie mogelijk.

Kies uit onderstaande serum voor je Microneedling of Nano needling:

Natural Botox (Argireline)
Argireline is een geavanceerd serum als aanvulling op de microneedling. Argireline voorkomt de vorming van rimpels en reduceert de mate van de bestaande rimpels. Het is het enige anti-rimpel peptide met klinisch bewezen resultaten. 

Glow Booster
Deze booster geeft een vermoeide, doffe huid een absolute kick! Een combinatie van hyaluron, biosiliconen en DMAE actieve ingrediënten  corrigeert verschillende huidtinten, geeft de huid de ideale weerstand, elasticiteit en stevigheid en tovert een gezonde en vitale gloed op je gezicht.

Lifting Cocktail
Een stimulerende synergetische mix voor een betere stevigheid, elasticiteit en toon van de huid. Vitamine C en DMAE herstelt de teint van de huid en geeft een uitstekende bio-lifting van het gezicht.

Microneedling/Nano Needling - € 90,00

Aanvullende dienst LED Lichttherapie - € 15,00


Lichaamsbehandelingen

 

Bodysculpting massage 
Deze massage is geschikt om verklevingen los te maken, afvalstoffen af te voeren en zuurstofrijk bloed naar huid en spieren te vervoeren. We accentueren de lichaamscontouren en verminderen cellulite. Met een speciaal bodyserum spelen we nog beter in op de behoefte van jouw huid. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van verschillende tools zoals cupping en rollers.

30 min - € 42,50
45 min - € 63,75
60 min - € 85,00

Lymfedrainage massage 
Lymfedrainage is een zeer rustige en ontspannen massagetechniek waardoor het vocht in je lichaam en gelaat wordt verplaatst naar een vrije omgeving. Deze massage werkt niet alleen kalmerend maar ook pijnstillend. Door lymfedrainage wordt je lichaam flink opgeschoond en opgehoopte afvalstoffen en overtollig vocht kunnen door de behandeling goed worden afgevoerd. Deze massage zorgt dus voor een echte detox van je lichaam en huid, waardoor je niet alleen van buiten maar ook van binnen flink zal opknappen. Een speciaal bodyserum ondersteunt de werking van de massage.

50 min - € 70,00