Fitmasters Made Me Do It

Droom jij ervan om lekkerder in je vel te zitten zonder allerlei vage klachten en met voldoende energie om alles weer te kunnen doen? Fitmasters is een professioneel en dynamisch bedrijf dat al 15 jaar actief is in de persoonlijke begeleiding op het gebied van fitheid en vitaliteit. Vanuit een exclusieve gym gesitueerd in het Rat Verlegh Stadion werken wij aan your personal best.


Behandelingen

Sportmassage/therapeutische massage

Wanneer je last hebt van stress, chronische pijn of spanning hebt, kan een massage je helpen om dit te verminderen. Afhankelijk van de klacht worden er verschillende technieken gebruikt om de klacht te verminderen. Of het nu alleen een rug-, nek en schoudermassage betreft of een volledige lichaamsmassage, na één of meerdere sessies zullen je klachten een stuk minder zijn en ben je weer helemaal ontspannen.

30 min € 36,25
60 min € 72,50


Fascia Stretching - 30 min

Fascia Stretching is een geassisteerde stretching op de massagetafel waarbij de nadruk ligt op de fascia en het gewrichtskapsel als de belangrijkste elementen voor het bereiken van optimale flexibiliteit, kracht, prestatie en pijnverlichting. FST is een van de snelste, meest effectieve en plezierigste methoden om pijn te elimineren, functie te herstellen, te bewegen en je beter te voelen in activiteiten van het leven, fitness en sport!

Makkelijk te combineren na je training! In een half uur ben je klaar en het kan gewoon in je sportkleding.

€ 36,25